Reserveren en voorwaarden

Hoe reserveren ?

Voor reserveren en/of vragen vinden wij het fijn om persoonlijk contact te hebben via mail info@hacienda-hornachuelos.com of te Whatsappen of te bellen op telefoonnummer (0034) 625 628 074 of (0031) 653 546 961. Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.


Betalingsvoorwaarden

Voor iedere reservering moet 50% van de huurprijs worden aanbetaald. Deze aanbetaling moet binnen 7 dagen na de factuurdatum door ons ontvangen zijn. Na ontvangst van de (aan)betaling is de reservering definitief.

Het restant moet uiterlijk 6 weken voor de aanvang van het verblijf in de Hacienda door ons zijn ontvangen. Indien dit niet heeft plaats gevonden, zal de huurder een brief ontvangen met het verzoek het restant binnen 5 werkdagen te betalen. Gebeurt dit niet, dan zal dit gezien worden als een annulering van de Hacienda door de huurder en zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Wij hebben dan tegelijkertijd het recht de Hacienda opnieuw voor verhuur aan te bieden. 

Indien de reservering minder dan 6 weken voor de aanvang van de huurperiode plaats vindt, dan dient betaling van de volledige huurprijs per ommegaande plaats te vinden.

Annuleringsvoorwaarden

Je betaalt 50% van de totaalprijs als je annuleert na het maken van de reservering en 100% van de totaalprijs als je annuleert binnen 30 dagen voor aankomst.

Borgsom

Bij aankomst in de Hacienda dient de huurder aan ons een borgsom van € 350,- contant te overhandigen. Bij onze Hacienda kan niet gepind worden. In het dorp zijn diverse banken. 

Conform afspraak wordt deze borgsom binnen 2 weken na het verlaten van de woning teruggestort op het opgegeven bankrekeningnummer, eventueel onder aftrek van kosten voor het herstel van achteraf geconstateerde schade aan de woning. 

Aankomst- en vertrektijd

Inchecken tussen 16.00 en 20.00 uur of in overleg. Graag vernemen wij de tijd van aankomst.

Uitchecken tussen 09.00 en 10.00 uur.

Legitimatie

Alle gasten die in onze Hacienda verblijven dienen zich te legitimeren met een geldig identiteitskaart of paspoort. Deze gegevens worden geregistreerd bij de Guardia Civil.

Maximum aantal gasten

In de Hacienda mogen niet meer dan 12 personen verblijven.

Indien dit aantal overschreden wordt, kunnen wij de toegang tot de Hacienda aan deze extra personen ontzeggen.

Indien er op een later tijdstip, buiten medeweten van ons, toch extra personen in de woning komen logeren, ontstaat er onmiddellijk een vordering van € 100,-  per persoon per nacht, die, indien nodig, zal worden ingehouden op de waarborg. 

Roken

Roken is niet toegestaan in de gehele Hacienda.  Er mag alleen gerookt worden op het terras en de peuken in daartoe behorende asbakken. Het is ten strengste verboden te roken in de olijfgaard en tuin (in verband droogte) dus brandgevaar !!

Verlies - of diefstal van sleutels

Bij verlies of diefstal van sleutels dien je direct contact met ons op te nemen.

Bijzonderheden

(Vrijgezellen)Feesten/bijeenkomsten zijn niet toegestaan


Heb je vragen of wensen over wat dan ook? Aarzel niet om te vragen, wij zullen er alles aan doen om het te regelen.

Alles is bespreekbaar, wij zijn er om jouw wensen zoveel mogelijk te vervullen.

Wij vertrouwen erop dat je zuinig bent op onze spullen, de natuur en alles wat groeit, bloeit en leeft. Mocht er toch iets kapot gaan, laat het ons weten. Wij denken in oplossingen en niet in problemen en willen dat jij dat ook doet. Er is geen probleem zo groot of er is wel een oplossing voor!

Wij adviseren je een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.