Over ons

Wat leuk dat je onze website bezoekt!

Wij zijn Anita & Erik Kempenk, we zijn 2 jaar geleden vanuit Nederland naar Spanje geëmigreerd en zijn in november 2016 op de Campo van Antequera gaan wonen. 

Wij hebben hier 2 jaar met veel plezier onze succesvolle B&B Rancho Sierra Azul opgezet en gerund. 

Omdat er toch nog wat wensen waren van onze kant, hebben we besloten om verder te zoeken en zo kwamen we in het mooie, authentieke Spaanse dorp Hornachuelos terecht. Op een hoogte van zo'n 250 meter boven zeeniveau stond daar Haciënda Rural San Ignacio te pronken en uitkijkend op het dorp, konden wij niet anders dan als een blok vallen voor deze prachtige Haciënda, super mooie plek midden in Parque Natural Sierra de Hornachuelos. Een van de 100 beste plekken op aarde om sterren te bekijken, zuivere lucht, natuur, bomen, dieren, stuwmeer, vogels. Niets valt er nog te wensen. Het zalige niets doen!

Voor de Haciënda bevindt zich een groot terras van circa 1600 m2 met op een omheind gedeelte een fijn zoutwater zwembad.

De hele dag de zon en slapen in de toren als in een sprookje uit duizend en één nacht!.

Onze "beroemde" ontbijtjes serveren we onder de grote veranda of bij de diverse zitjes op het terras met een fantastisch uitzicht zo ver als je ogen kunnen kijken.

Kom samen met ons en onze honden Yuka en Jack en poes Noche, genieten van dit mooie dorp, op een uur rijden van Sevilla, 45 minuten van Córdoba en 2,5 uur van Málaga. Vanaf 1 april 2019 ligt op 10 minuten van onze Hacienda: Río Secreto, Aventura en el Bembézar, het grootste buiten avonturenpark van Andalusië. 

La Pura Vida de Espana !